EBV וCMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/10/2008 | 16:46 | מאת: מוטרדת

שלום, חליתי לפני כחודשיים בEBV ועמית לעבודה חלה בCMV בערך באותו זמן. שאלותי הן: 1) באופו כללי מה הסיכוי להדבק ממנו בCMV? 2) האם יש סיכון כלשהו אם אדבק בCMV תקופה קצרה אחרי EBV? (היו לי הפרעות בתפקודי כבד ולמרות שהסתדרו עדיין כואב לי באזור) תודה.

שלום מוטרדת, 1. קיים סיכוי מסוים (שאת מספרו אין ביכולתי להעריך) שתדבקי ב- CMV. 2. אינני מכיר סיכון מיוחד הכרוך בהדבקה ב- CMV כחודשיים לאחר הדבקה ב- EBV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות