תינוקת בת חודשיים וחשיפה לאבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/10/2008 | 08:07 | מאת: שוב אני

קישורים ממומנים לפני כשבוע שאלתי לגבי התינוקת שלי בת חודשיים שנחשפה לאבעבועות רוח עקב ביתי הגדולה בת השנתיים ו-9 חודשים. למרות סיכוי נמוך להדבקה ( בייחוד שלי היה את המחלה בגיל מאוחר ואני מחוסנת והעברתי לה נוגדנים בהריון ובהנקה) היום בבוקר גיליתי אצלה פצעוני אבעבועות בגוף. היא ניזונה רק מהנקה. האם למרוח לה על הבעבועות את התרחיץ קלמין הלבן שמרחתי לביתי הגדולה? מה עוד יש לעשות לתינוקת בגיל הזה? ועל מה יש לעקוב או לבדוק? תודה מראש.. ויום טוב!

שלום שוב אני, צריך לעקוב בעיקר אחר מצבה הכללי: האם היא נינוחה? האם היא אוכלת בסדר? וכד', וגם אחר סמנים ספציפיים כמו חום וקוצר נשימה. בלי קשר לכך, כדאי שהיא תראה ותיבדק בהקדם גם ע"י רופא/ת ילדים. הרבה בריאות אפי

03/10/2008 | 03:58 | מאת: שוב אני

היית אצל הרופאה..ויש לי עוד שאלות בבקשה בכל אופן בינתיים אין לה הרבה פצעונים ולא חום תודה לאל נקווה לטוב. כמה זמן נמשכת המחלה ? והאם אני יכולה להתעודד כשאין הרבה אבעבועות על הגוף והתינוקת יונקת ומתנהגת כרגיל? או שזה חס וחלילה יכול פתאום להשתנות? מה הסיבוכים האפשריים לתינוקות בגיל הנ"ל?

מנהל פורום מחלות זיהומיות