HELLO

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/09/2008 | 01:40 | מאת: AVI

אני רוצה לסכם....אם אתה זוכר כתבתי לך על פצע שהתפתח לכיב לפני כשנה וחצי כמו כן אם אתה זוכר בדיקות הרפס שליליות בדיקות PCR HPV ובדיקת עגבת שנעשתה 2 שבועות אחרי המגע וגם 3 חודשים אחרי המגע שליליות....הפצע שיש לי הירך הפנימית נראית לי כמו פצע טיפשי אך עדיין הוא לא מוגלתי ולא יוצא ממנו נוזל....האם יכול להיות שיש לי עגבת?בוצע אז(VDRL וTHPA) האם ניתן לסמוך על הבדיקות שעשיתי לאחר כ3 חודשים מהמקרה??? לפני כחודש פלוס חדרתי לחצי דקה לבחורה מזדמנת שהכרתי בבר(לא זונה כמו בפעם הנוראית ההיא) בלי הגנה האם יש מצב שפצע בירך ייגרם מיחסי מין איתה??? מצד אחד הפצע היה נראה כמו דלקת בזקיק השערה כי באמצע היתה שערה והקשקשת הייתה איפה שהשערה ויש לי מדיי פעם פצעים כאלו בגוף בקומות שונים מצד שני הפצע איננו מפריש מוגלה האם אפשר ללמוד על זה משהו???כמו כן אין כאב ואין גרד

שלום AVI, גם אני רוצה לסכם: זה ל א נראה כמו מחלת מין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות