תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/09/2008 | 21:37 | מאת: ליטל

שלום ד"ר אפי, התכתבתי איתך בקשר למחלתי, כעת חזרה בדיקה חיוביות ל - BORD.PERTUSSIS IgG IgA ו IgM שליליים. מה זה אומר? בעבר לא ידוע לי שהייתי חולה במחלה. האם יכול להיות שזו המחלה שהייתה לי כעת? אם כן, האם טיפול ברוליד ואוגמנטין מספיק? ואיך אני יכולה להיות בטוחה שזה עבר? אני עדיין עם תסמינים של מחלה. כרגע כנראה ברונכיטיס. תודה.

שלום ליטל, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שאו שחלית בעבר בשעלת או שחוסנת בהצלחה כנגד החיידק הגורם למחלה, ושאין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות