cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/09/2008 | 21:30 | מאת: ליטל

היי, תודה על התשובה. התכוונתי מהרגע שה IgM הופך לחיובי במשך כמה זמן הוא יישאר חיובי? במשך כמה זמן בן אדם שחלה מדבק? האם IgM חיובי אומר בהכרח שהאדם מדבק? ושאלה אחרונה - אני יודעת שהסבירות לחלות שוב ב cmv נמוכה אבל האם יש תלות ברמות ה IgG? רמת ה IgG שלי 235.5 (IgM שלילי). האם רמה גבוהה של IgG מקטינה את הסיכוי לחלות בקרוב? תודה! ליטל

שלום ליטל, 1. בד"כ ה- IgM נשאר חיובי במשך מספר חודשים, אך יש מקרים שהזמן מתארך למספר שנים. 2. IgM חיובי אין פרושו בהכרח שהאדם עדיין מדבק. 3. אדם הוא בד"כ מדבק במשך מספר חודשים לאחר ההדבקה החריפה. 4. אינני מכיר קשר בין רמת IgG גבוהה לבין הסיכויי להדבקה חוזרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות