עזרה בפענוח בדיקת דם מה זה יכול להיות???

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/09/2008 | 20:57 | מאת: אלון

ESR 25 mm/h 0-15 (.........)* Biochemistry ---------------------- Uric Acid 5.19 mg/dL 3.4-7 (...*.....) Endocrinology ---------------------- TSH 2.15 mIU/L 0.35-4.94 (...*.....) Immunology ---------------------- Immunoglobulin E 302.0 IU/mL 0-87 (.........)* C3 Complement 112 mg/dL 90-180 (.*.......) C4 Complement 28 mg/dL 10-40 (....*....) Rheumatoid Factor 7 IU/mL 0-14 (....*....) Autoimmunity ---------------------- Anti-DNA 13.5 IU/mL Reference values Negative: <20 IU/mL Positive: >20 IU/mL Antinuclear Ab Pos. Serology ---------------------- C-Reactive Prot. 12.5 mg/L 0-5 (.........)* Antistreptolysin 484 IU/mL 0-200 (.........)* חזרתי מטיול מתאילנד בינוואר האחרון כחודש אחרי החזרה התחלו להופיע אצלי נגעיים על העור בכל מיני מקומות זה לא גדול ולא בהכרח בצורה סימטרית מסויימת זה לא מגרד פשוט קצת כואב במגע ונותן תחושה לא נעימה בעור וזה כבר חצי שנה ולא עובר לגמרי ,עובר במקום אחד ויוצא במקום אחר הייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי טיפול באנטיביוטיקה במשך 3 חודשיים כל חודש זריקה וזה לא עזר עכשיו הגעתי לרופא בשיבא למחלות טרופיות הוא נתן לי כדורים בשם אקסזול לקחת 7 ימים בטענה שזה אולי זיהום טפילי עכשיו אני באמצע הטיפול בהם וזה לא ניראה לי שזה עוזר ותאמת אני כבר דיי מיואש אני מאוד מודה אם תוכל לייעץ לי מה עוד אפשר לעשות כי בנתיים הזמן עובר ואני לא יודע מה יש לי וזה מציק והאי וודאות מפחידה תודה

שלום אלון, נסה להפנות את שאלתך לאחד הפורומים לרפואת מטיילים, למשל ב- http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Travel/Articles/travel_forum.htm http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2468-13789,00.html הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות