דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/09/2008 | 13:11 | מאת: רחל

שלום רב. אני סובלת שנים מדלקת בדרכי השתן אחרי כל קיום יחסים . בשנה האחרונה עברתי שתי הפלות בשבוע עשירי. שני ההריונות התחילו בדלקת ואחת ההשערות היא שזה הגורם להפלות. לא עזרו לי –לקיחת מוקסיפן ומתן שתן ישר אחרי, וחמוציות. יש לי חוסר בg6pd . עם כל הנ"ל המליצה לי רופאת המשפחה לקחת מונורול לאחר כל קיום יחסים. שאלותי הן: 1. רופא הנשים אמר לי שזה לא טיפול מקובל ולא נראה "מתלהב". מה דעתך? 2. הוא אמר שאם כבר לקחת לפני קיום היחסים. מה דעתך-לפני או אחרי? תודה

שלום רחל, 1. גם אני לא חושב שהטיפול שהוצע לך הוא מקובל או מומלץ. 2. אני ממליץ על טיפול מונע ב- CEFORAL או ב- RESPRIM (שאותו מותר גם לחולי G6PD לקחת) לפני תחילת קיום יחסי המין, ושתיית הרבה מים עם סיומם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות