HEPATITIS C AB

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/09/2008 | 09:39 | מאת: דנה

שלום, ביצעתי בדיקות דם עקב הפלות חוזרות. ב HEPATITIS C AB התוצאה הייתה חיובית. זה נשלח לאימות ב IMMUNOBLOTTING והתוצאה נמצאה שלילית. ראיתי ברקורד של הבדיקות שלי שגם בעבר אלו היו התוצאות. רציתי לדעת מה המשמעות של זה ואם יש לזה קשר להפלות. תודה .

שלום דנה, 1. תוצאת הבדיקה (של הנוגדנים, AB) מעידה על כך שכנראה נדבקת בעבר בנגיף ההפטיטיס C. בדיקת האימות (IMMUNOBLOTING)- השלילית, אינה תומכת בתחלואה עכשווית בנגיף זה. 2. אין זה סביר שקיים קשר נסיבתי בין התוצאות הנ"ל לבין ההפלות החוזרות שאירעו לך לאחרונה. הרבה בריאות אפי

15/03/2009 | 11:39 | מאת: יורי

עשיתי בדיקות דם ושתן עקב כאבים בבטן וגילו אצלי HEPATITIS C AB ד ואני רציתי מאוד לדעת מה זה אומר ...תודה מראש

מנהל פורום מחלות זיהומיות