עגבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/09/2008 | 16:19 | מאת: xst357

עגבתו xst357 ו 16:14 | 03/09/08 לפני חודשיים בערך יצא לי מין פצע על איבר המין.כמו מכתש קטן. בינתיים הוא עבר ולא קיבלתי את הפריחה הלבנה שמקבלים כשנדבקים בעגבת. אם כן ממה הפצע הזה צץ לו.האם אפשרי שפצעים יוצאים באיבר המין ללא הדבקות בעגבת? ושאלה נוספת:מה אתה מציע לי לעשות במצב העניינים הזה?

שלום XST357, אם אתה מקיים יחסי מין ללא שימוש בקונדום אזי זה עדיין יכול להיות עגבת ואני מציע לך להיבדק ע"י רופא בשאלה זאת. הרבה בריאות אפי

05/09/2008 | 18:07 | מאת: xst357

אני לא בוגד באשתי ולא מקיים יחסי מין עם אף אחת להוציא אותה. אז איך נדבקתי אם אכן נדבקתי? אפשר להידבק מכלי אוכל או מגע עור עם עור?

מנהל פורום מחלות זיהומיות