דחוף!!! klebsiella עמידה לאנטיביוטיקות רחבות טווח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/09/2008 | 02:07 | מאת: עצה מכל מי שרק יכול תתקבל בברכה

מה יעיל במקרים שכאלה בחולה מונשם המאושפז המלקת טיפול נמרץ הסובל מהזיהום בחיידק המדובר ??? ללא תגובה לאנטיביוטיקות רחבות טווח ( מספר ימי טיפול בהם לא שיפר את המצבו ) האם התרופה זיגריס עשויה לשפר את סיכוייו ? תודה לכל עיצה ותושיה בברכה

שלום עצה.... סביר שקיימות מספר אנטיביוטיקות שלהן בכל זאת רגיש החיידק הנ"ל (למשל טיגיציקלין). כדאי להתייעץ על כך עם הזיהומאי/ת בבית החולים שבו מאושפז החולה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות