q fever

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/08/2008 | 21:41 | מאת: אריה

לאחר 9 חודשים ללא טיפול ב - Q FEVER הוחל בטיפול של דוקסילין 2 ביום ל- 14 יום לאחר 3 ימי טיפול החלו לוהפיע סימנים של דופק מהיר לחץ דם משתנה מרגלי 80/120 ל - 140\95 בשניות ודופק של 115 ללא סימנים מוקדמים

שלום אריה, מה השאלה? בלי קשר לכך, כדאי לך להיבדק ע"י רופא. הרבה בריאות אפי

07/12/2008 | 14:59 | מאת: ברון ילנה

שלום רב. אבא שלי קיבל טיפול נגד הפטיטיס C במשך חצי שנה בסוף הטיפול אלה לו חום גבוה ועכשיו הוא מאושפז לפני יומיים (לאחר שבועים של חיפוס) קבעו שיש לו Q. FEVERכבר יומיים הוא מכבל טיפול בדוקסיציקלין אך החום כלל לא יורד. בנוסף מצאו לו נוזלים ב כבד, נתנו לו מנת דם עקב הימוגלובין נמוך. השאלה שלי כמה זמן לאחר תחילת טיול אנטיביותי אמור לרדת החום? והאם נוזלים בכבד יכולים להיות אותה דלקת כבד שQ. FEVER יכול לגרום. תודה רבה מראש.

מנהל פורום מחלות זיהומיות