חום ופריחה הריון שבוע 31

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/08/2008 | 20:06 | מאת: ליסה

חום 38.5 במשך חמישה ימים ולאחר ירידת החום הופעת פריחה דומה לעקיצת יתושים, כתמים אדומים. איזה וירוס זה יכול להיות? חליתי בעבר באדמת וגם באבועבועות והנני מחוסנת. האם זה יכול להיות CMV או טוקסופלסמה?

שלום ליסה, נגיפים (וירוסים) רבים יכולים להתבטא בחום מלווה בפריחה, אך מצד שני לא כל חום לא מוסבר ו/או פריחה נגרמים ע"י 'וירוס' ( ו ל א כולם הם ביטוי של מחלה זיהומית!). פריחה שמופיעה לאחר העלמות החום יכולה מאפיינת מחלת ילדים שנקראת ROSEOLA הנגרמת ע"י נגיף הקרוי HHS6, אבל מחלה זו נדירה מאד במבוגרים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות