עזרה בקשר להרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/08/2008 | 09:41 | מאת: הלה

שלום ד"ר הלפרין אני סובלת מזה כשנה מהרפס גניטלי ההתקפים באים פעם בחודש תמיד שבוע לפני הווסת, כשפניתי לרופא הנשים שלי תמיד הראה כאילו זה לא התחום שלו אבל נתן טיפול ולפני חודש כשהייתי אצלו הפנה אותי לזיהומולוג מאחר ואני ביקשתי טיפול מונע אבל... מאחר ויש לי המנגיומות בכבד הוא לא ידע אם אפשר ובבקשה זו הוא הפנה אותי ולהלן 2 שאלות: 1. האם זה אפשרי לקבל את הטיפול? 2. האם הזיהומולוג צריך לבדוק את המקום? , אני קצת חוששת מהביקור אצלו.

שלום הלה, 1. אם מדובר בהרפס, ובהתקפים של אחת לחודש, אזי אפשר לקבל את הטיפול המונע. 2. רופא שאמור לרשום לחולה טיפול כלשהו אמור לבדוק את החולה לפני כן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות