פרזיטים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/08/2008 | 09:45 | מאת: משה

היי. טיפלתי בטפילים מהודו על ידי אסקזול ופרוטוציד 2 סיבובים בהבדל של חודשיים. שאלתי היא אני סובל עכשו מהרבה גאזים ויציאות מרובות נאמר לי שזה מתפתח עקב פרזיטים שישבו במעיים שנים(זה עקב טיול בהודו פעמיים). האם כדאי לעשות בדיקת פרזיטים במעבדה פרטית ? הבנתי מכל מיני פורומים שבדיקת צואה בקופה(אצלי מאוחדת) דיי מיושנת ולפעמים מוצאים שהכל תקין , ויש מלא פרזיטים. ושאלה שנייה --- האם אחרי 2 סיבובים של אסקזול שבוע 2 ביום ו 2 סיבובים של פרוטוציד פעמיים ביום למשך 3 ימים יש סיכוי שעדיין יש פרזיטים? תודה.

שלום משה, 1. טפילים (פרזיטים) עשויים להמצא בצואה גם לאחר טיפול. 2. אני ממליץ לך לעשות את הבדיקה במעבדה שלעובדיה יש נסיון בזיהוי טפילים (אך אינני משוכנע שמעבדה פרטית טובה יותר ממעבדת קופת חולים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות