פטריה בפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2008 | 23:42 | מאת: מיקי

יש לי פטריה בפה פעם רביעית בשנתיים. פעמים קודמות קיבלתי טריקאן 100 לשבועיים. הפה שורף וקשה לי לאכול . אודה על עזרתך.

שלום מיקי, האם את משתמשת בתרופות מדכאות חיסון (כגון במשאפים המכילים סטרואידים כנגד אסטמה)? הרבה בריאות אפי

13/08/2008 | 07:52 | מאת: מיקי

לא משתמשת בתרופות מדכאות חיסון. אני לאחר החלפת מסתם מיטרלי ותיקון טריקוספידלי. היו לי דלקות שתן חוזרות אז לקחתי אנטיביוטיקה וכן לטיפול שיניים ובדיקות חודרניות. כנראה שאנטיביטיקה גרמה להתחלת הפטריה. תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות