דיזינטריה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2008 | 11:35 | מאת: אמא

שלום , בני בן ה - 14 , חלה בדיזינטריה. קיבל 3 פעמים אנטיביוטיקה לוריד , ונראה כי הוא מתאושש יפה. מלבדו , אף אחד במשפחה לא חולה. ושאלתי נוגעת דוקא בנו , המשפחה. האם אנחנו נושאים סמויים של החיידק ? האם אסור לנו לבוא במגע עם יולדת ? תודה מראש , אמא

שלום אמא, אין סיבה לחשוב שאתם "נושאים סמויים" של החיידק (שאת זהותו לא מסרת לי), אך אין ביכולתי גם לשלול אפשרות זאת. הרבה בריאות אפי

27/07/2008 | 14:44 | מאת: אמא

ראשית , תודה על התשובה המהירה. שנית , כפי הנראה לבני היה את חיידק השיגלה. ברצוננו לבקר את היולדת והתינוק בן השבועיים , ואם אנחנו לא אמורים להיות נושאים סמויים , אז אלו חדשות טובות. תודה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות