עזרה-בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/07/2008 | 16:02 | מאת: שירה

שלום ד"ר, את בת 25, לאחרונה לא כ"כ חשתי בטוב-סחרחורות ובחילות.מעבר לכך,אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ומטפלת בזה כבר 5 שנים. כעת אנימעט מעט לא מאוזנת 5.6-לא רציני. ביקשתי מרופא המשפחה בדיקות דם כלליות, הוא גם ביקש שאעשה בדיקות של תפקודי כבד כי לפני שנה לדבריו לא יצאו אעשה בדיקות של תפקודי כבד כי לפני שנה לדבריו לא יצאו כ"כ תקינים-למרות שלא ידעתי מכך ולכן עשיתי. התוצאות שהיו הינן: ALKP-Alkaline Phosphatase 158.3, כשבוע לאחר מכן 146.3 ALT (GPT) 49, כשבוע לאחר מכן 44 GGT 73, שבוע לאחר מכן 61 לפני כשנה וחצי ערך ה ALKP-Alkaline Phosphatase היה 145 לפני כשנה וחצי ערך ה ALT (GPT) היה 99 ה GTT היה תקין, כמו כן רמות הבילוברין זהות לכל אורך זמן זה והן: Bilirubin Total 0.5 Bilirubin Conjugated 0.1 Bilirubin Unconjugated 0.4 ההפטיסטיס נבדקו והכל שלילי. ולכן, עם תוצאות אלו פניתי לגסטרו ששלח אותי לעשות US שגילה כי יש לי כבד שומני ואבנים בכיס המרה. אני מפוחדת ברמות מאוד חרדתיות מהניתוח ומההרדמה הכללית, מעבר לכך מתוצאות של בדיקות נוספות אותם שלח אותי הגסטרו לפני קבלת תשובת ה US כגון: 58.1 Ceruloplasmin ,TransGlutaminase (IgA) Ab U/ml שלילי Smooth Muscle AB עוד אין תשובה Mitochondrial Ab עוד אין תשובה C-ANCA שלילי P-ANCA שלילי Antinuclear Ab Adults 1.22 למיטב הבנתי-חיובי וזה מה שמטריד אותי. מה הדבר אומר שיש לי מחלה נוספת בנוסף לכל הבעיות??? Immunoglobulin M 240 במקום עד 230 Immunoglobulin G 1170 Immunoglobulin A 158 אני מבועתת-אפשר לאמר מה זה אומר, הבנתי כי זוהי סטייה קטנה אך עדיין זו סטייה. אני חולה בעוד משהו?? האם זה יכול להעיד על קבלת תובה של ה Smooth Muscle AB? אני מפוחדת אולי יש קשר עכשיו לניוון שרירים או שאני הוזה והלוואי שכך. אין לי כאבים בפרקים, אני מתוחה מאוד בזמן האחרון אך לא כואב לי משהו... אנא עזור לי, האם יש קשר לכל תפודי הכבד+אבנים בכיס מרה שמדי פים ישנם כאבים שם לתוצאות הללו. מה הסיכוי שה Smooth Muscle AB או Mitochondrial Ab יצאו גם הם אינם תקינים?

שלום שירה, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך- שאיננה קשורה למחלה זיהומית כלשהי- לרופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות