B12 נמוך ופוטסיום נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/07/2008 | 09:06 | מאת: אביגייל

שלום רב, יש לי אחות בגיל 43 בשנים האחרונות סובלת מלחץ דם נמוך ובעיות נמיה לפני כחודש בבדיקות דם לפני ניתוח התברר לה כי יש לה B12 נמוך וזאת לאחר שלא הרגישה טוב וחשבה שיש לה ורטיגו. הניתוח שהיא עוברת הסרת ציסטה מעל הכליה הימנית. איזה בדיקות דם היא צריכה עוד לעשות והאם יש קשר לציסטה? תודה אביגייל0508331240

שלום אביגייל, שאלתך איננה קשורה למחלה זיהומית כלשהי. נסי פורום של רופא/ת משפחה או פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות