חיידק קולי וחום גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/07/2008 | 12:29 | מאת: מירי

אימי כבת 62 חולת לופוס ,מאושפזת מזה כ10 ימים בשל חום גבוה שעולה ויורד.כשהוא עולה מסוגל מלהגיע לערכים של 39.8. בדיקת שתן שעשו לה גילתה שיש לה חיידק קולי. היא מקבלת אנטיביוטיקה דרך הוריד אך אנחנו מודאגים, כמה ימים היא עם חום גבוה ולמה זה לא עובר? היא מקבלת שני סוגי אנטיביוטיקה דרך הוריד האחד מהם זינט. מודאגים ורוצים שתצא כבר מבית חולים שהוא מקור לחיידקים ומחלות מצפים לתשובתך תודה.

שלום מירי, גם אני רוצה שאמך תחלים במהרה ותצא מבית החולים, אך לא ברור לי איך ביכולתי לעזור בכך. אני ממליץ לך לדבר על הנושא עם אחד ה'זיהומולוגים' העובד בביה"ח בו היא מאושפזת. הרבה בריאות אפי

14/07/2008 | 12:32 | מאת: מירי

שוחחנו עם הרופאים והם עתה הפסיקו את האנטיביוטיקה ועושים לה בדיקות דם ושתן מקיפות כך לפחות הבטיחו. האם ייתכן שבגלל אנטיביוטיקה החום עלה? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות