שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/06/2008 | 00:57 | מאת: לורי

חליתי בכאבי גרון והתקררות במשך יומיים לאחר 5 ימים הופיע פריחה ביד ימין שהתפשטה בצורה סיבובית על הזרוע . אני חשה רק בגירוד ללא כאבים וגם אין שלפוחיות . התחלתי טיפול בכדורים זובירקס 400 5 פעמים ביום האים המחלה תתקוף את העצב בכל מיקרה או רק תשאר הפריחה . האם המחלה תעבור תוך 5 ימים . האם המחלה מדבקת רופאת עור אמרה שזה לא מדבק לא ילדים ולא תינוקים? אני בת 45 בד"כ בריאה .

שלום לורי, אם אמנם מדובר בשלבקת חוגרת אזי: 1. המחלה מגיעה לעור מהעצב. 2. המחלה אמורה לחלוף תוך מספר ימים / שבועות. 3. המחלה איננה נחשבת כמדבקת בקלות, אך מגע קרוב עם אדם אחר יכול להביא להדבקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות