פטריה בפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/06/2008 | 14:19 | מאת: amar

ב-26.5 פניתי אליך בק" ע candida שאני סובל ממנה מזה שנה ורבע לאחר ניתוח וקבלת אנטיביוטיקה.בהמשך לתשובתך אני שואל ,לאחר שבררתי ובקופ"ח כללית אין מעבדה המאבחנת טיפול תרופתי לפטריה מסויימת,אם ידועים לך פרטי מעבדות העושות איבחון כזה:שמות המעבדות,כתובות ומס' טל'? אני מודה לך מראש.

שלום AMAR, אינני מכיר פרטים של מעבדה כזאת: נסה להתקשר ישירות למעבדות המיקולוגיות של בתי החולים הגדולים בארץ (רמב"ם בצפון, איכילוב ושיבא במרכז, הדסה בי"מ או סורוקה בב"ש) ושאל על כך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות