HB SURFACE AB

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/06/2008 | 13:27 | מאת: ורה

ד"ר שלום רב. אני בת 52.מזה כמה שנים אני סובלת מכאבים בצד שמאל בבטן התחתונה,בנוסף יוצאות לי מוגלות שבעצמם מתייבשות ונעלמות ואז לאחר פרק זמן חוזרות,גם בבטן התחתונה ובירכייים. מקורם של מוגלות וכאבי בטן אינם ידועים.עשיתי אולטרסאונד לא הראה שבר,בדיקות למחלות מין שליליות כולם. בבדיקות דם הראה שכל הבדיקות תקינות חוץ מ: סוכר בדם 14.3 כאשר 115 זה הגבול המקסימלי. בשתן 100 RBCs-trace בשתן. המוגלובין 6.4 כאשר הגבול המקסימלי 5.8 ALT (gpt) 40 כאשר הגבול המקסימלי 31 HB SURFACE AB יותר מאלף ראקטיב. HEPATITIS C AB לא ראקטיב. רופאת משפחה אינה יודעת להסביר את משמעות תוצאות הבדיקה האחרונה. היא אומרת שאני חליתי בהפטיטס סי. אך אינני הייתי חולה בהפטיטס וגם לא עשיתי חיסון. בנוסף באולטרסאונד אמר שהכל תקין חוץ מכבד שאינו מוגדל,מרקמו היפראקוגני,דיפוזי,אין לראותממצא מוקדי.התמונה יכולה להתאים להסננה שומנית או הפטיטיס כרוני. חשוב לציין שאני מלאה.שבנות העשרים שלי הוציאו לי בלוטת התריס מצד ימין מכיוון שהייתה מוגלתית וGLANS משני צדדים. האם תוכל להגיד לי מה אומרת התוצאה של הבדיקה HB SURFACE AB יותר מאלף ראקטיב. ובנוסף למי לפנות,לאיזה מומחה לגבי הכאבים והמוגלות שיוצאות. תודה רבה מראש

10/06/2008 | 14:54 | מאת: ורה

שכחתי לציין עוד תוצאות בדיקות דם: CMV Ab IgG 35.0 RUBELLA Ab IgG 48.20 (ראקטיב כל מה שגדול שווה 10) בנוסף הייתי רוצה לדעת מה משמעות התוצאות הללו. תודה רבה מראש

שלום ורה, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. חלית בעבר ב- CMV. 2. חלית בעבר באדמת או חוסנת בהצלחה כנגד נגיף זה. הרבה בריאות אפי

שלום ורה, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. חלית בעבר בהפטיטיס B או שחוסנת בהצלחה כנגד נגיף זה. 2. לא חלית בעבר בהפטיטיס C. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות