שוב לגבי עומס ויראלי של הפטיטיס סי.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/06/2008 | 07:08 | מאת: ארז

שלום ד"ר אפי מה שלומך? יש לי שאלה לגבי הטיפול בהפטיטיס סי. התחלתי טיפול עם ספירת וירוס של 1,070,000 - עומס "מכובד". לאחר שלושה חודשי טיפול עשיתי בדיקת PCR שיצאה שלילית. (רגישות הבדיקה 50). השאלה שלי היא מדוע ממשיכים את הטיפול שנה שלמה בכל מקרה? הרי תוך שלושה חודשים לא נמצא וירוס בדם, ו"וידוא הריגה" של 9 חודשים ניראה לי מוגזם... אני סובל מתופעת לוואי של בעיות ריכוז ומתחיל ללמוד באוקטובר. האם אתה חושב ש"וידוא הריגה" עד אוקטובר לא יספיק? באוקטובר אני אהיה מטופל כ8 חודשים. תודה רבה ד"ר, על כל התשובות הקודמות ומראש על השאלה הזאת.. חג שמח..

שלום ארז, בזן 1 של HCV מקובל לטפל- אם לאחר 3 חודשים נצפית תגובה טובה (כמו אצלך)- במשך כמעט שנה (48 שבועות). הרבה בריאות אפי

09/06/2008 | 15:01 | מאת: ארז

רציתי לדעת.. בגלל שהייתה ירידה כל כך משמעותית בספירת הוירוס - ממיליון לשלילי.. האם מובטח לי שבסוף הטיפול אהיה נקי לגמרי מהוירוס?? או שאני עדיין בקבוצת ה50 אחוז שהתחלתי בה?? תודה רבה וחג שמח שוב... (:

מנהל פורום מחלות זיהומיות