QUESTION

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/06/2008 | 16:15 | מאת: AVI

שלום האם אתה חושב שלמרות בדיקות העגבת שיצאו שליליות שבועיים ו3 חודשים מאותו מגע מיני.....לאור הכיב שהופיע לי שנה וחצי אחכ.........האם אני צריך לעשות בדיקה חוזרת לעגבת?האם אתה במקומי היית סומך על הבדיקות ההן או חוזר עליהן שוב? כמו כן היה לי כל מיני נגעים כמו שאתה בטח זוכר והלכתי לרופא למחלות זיהומיות רופא מומחה שאפשר לסמוך עליו ובעל שם........הייתי אצלו כמעט כל פעם שהופיע נגע חשוד והוא לא חשב שאלו מחלות מין והוא רשם לי משחות נגד פטריות או נגד זיהומים עוריים פשוטים שאלתי היא האם בעגבת הנגעים הם בעלי תסמינים בולטים שרופא יכול לראות ולזהותם כעגבת ולא לטעות ולייחס להם משהו אחר?

שלום AVI, 1. אני במקומך הייתי סומך על הבדיקות לעגבת. 2. על סמך התאור שלך לא נראה לי שיש לך עגבת. הרבה בריאות אפי

03/06/2008 | 18:26 | מאת: AVI

אז אני מבין שאתה אומר שלדעתך אינני זקוק לבדיקות נוספות בנושא של הרפס ועגבת נכון?

מנהל פורום מחלות זיהומיות