דקירה ממחט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/05/2008 | 21:36 | מאת: assiit

שלום רב, אתמול ניקינו את החוף במסגרת ארוע ניקיון חופים. מצאנו מזרק עם מחט בשעה 16:30 , כלומר לאחר שיא החום... . המדריכה זרקה את המזרק לשקית שלי .... ולאחר כמה דקות המחט לצערי חדרה את השקית ודקרה אותי קלות ( לא נוצר דימום ) בקרסול התחתון של הרגל. ניגשתי למוקד וקיבלתי זריקת טטנטס. המזרק וחוד המזרק היה באויר לפחות מלילה קודם, אולי הרבה לפני, לפחות מספר שעות לפני הארוע . עשיתי ב- 1997 סידרת חיסונים לצהבת B. מה הסיכונים שנדבקתי במשהו? כיצד עלי לפעול כדי למנוע מחלות זיהומיות? אודה לכם על עזרתכם !

שלום ASSIIT, תיאורטית קיימת אפשרות שנדבקת בהפטיטיס B (אם החיסון שקיבלת כנגד מחלה זו ב- 1997 איננו מספק), הפטיטיס C ונגיף האיידס (HIV). אני ממליץ לך אפוא לגשת בהקדם לחדר מיון של בית חולים גדול באזור מגוריך (למשל איכילוב בת"א או רמב"ם בחיפה) כדי לבצע 'הערכת מצב' בקשר לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות