עוד שאלה ברשותך ....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/05/2008 | 13:16 | מאת: יפה

קודם כל תודה רבה על התייחסותך הרצינית לפנייתי. לצערי באינטרנט יש התייחסות יותר לנושא מחלת cmv והשלכתה על נשים הרות. אני תודה לאל כבר אם לשלושה ילדים וחליתי בנגיף עם כל התסמינים המציקים של חום חולשה, תפקודי כבד גבוהים, טחול מוגדל במקצת וכו'. רציתי לדעת בבקשה מה משך המחלה בדרך כלל ? כמה זמן בדרך כלל נמשך החום ? והאם ההחלמה אחרי שיורד החום וכל התסמינים, היא ארוכה כמו במחלת הנשיקה ? תודה על תשובתך יפה

שלום יפה, רבים מכנים גם את הזיהום ב- CMV בשם "מחלת הנשיקה" היות ותסמיני זיהום זה דומים לזה שנגרם ע"י EBV. לעצם שאלתך, המחלה יכולה להמשך מספר ימים עד ש ב ו ע ו ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות