הזעת לילה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2008 | 17:40 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, לפני כ 3 חודשים התחלתי לסבול מהזעת לילה .כל לילה. עברתי בדיקות דם כלליות ובדיקות הורמונליות פלוס צילום חזה והכל תקין. לא מוצאים לי את הסיבה להזעת הלילה וזה משגע אותי החוסר אונים הזה.. לאן לפנות מה לעשות? ברקע יש לי MVP האם חס ושלום יש סיכוי לקרטיטיס (זיהום על המסתם )שמופיע בסימן אחד של הזעת לילה? המון תודה

שלום גאיה, זיהום על מסתם הלב נקרא 'אנדוקרדיטיס' והוא יכול להתבטא בחום נמוך ובהזעות, אך הזעות ליליות בלבד (שנמשכות 3 חודשים) א י נ ן ביטוי שכיח למחלה זאת. בנושא המשך הברור להזעות הללו- אני מציע לך לפנות לפנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות