שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/04/2008 | 22:09 | מאת: ליני

שלום אני מגדלת חתול וכלב, היום ניקיתי את הספות בביתי כי היה עליהם חול ( הכלב והחתול מטפסים על הספות) ניקיתי באמצעות מברשת, נכנס לי אבק/ חול לפה ולאף ואני בהריון ,אני יכולה לחטוף ככה מחלות זיהומיות ( לטוקסופלזמה אני מחוסנת) אבל לגבי שאר החיידקים המסוכנים בהריון?

שלום ליני, קשה לדעת מה בדיוק מכיל חול/אבק שהובא לבית ע"י חתול/כלב, אך אני לא מכיר הדבקה במחלה זיהומית כלשהי שהוכח שהיא אירעה במהלך ניקויו של חול/אבק כזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות