חום ופריחה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/04/2008 | 15:55 | מאת: לי

בני בן שנתיים ו-4 חודשים, אובחנה אצלו שנית (סקרלטינה) לפני 10 ימים, בשל פריחה ואודם בגרון (ללא בדיקת מעבדה). והוא טופל ברפאפן. ביום ה-9 של הטיפול קיבל חום מעל 40 מעלות והפריחה חזרה כולל בכפות הידיים והרגליים, בכל הגוף בפה ובלשון. הרופא טען לכשל טיפולי והחליף לאזניל. בצעתי בדיקת דם שמראה: CRP 4.72, ESR 21.00, LYMPO 22% MONO 16.4% וכן משטח גרון - ללא ממצא, כך שלא מדובר בשנית או בסטרפטוקוקוס. בנוסף, הרופא שלל חצבת. אני מאד דואגת שמא האבחנה לא נכונה וחלילה יגרמו סיבוכים. אנא תשובתך. תודה.

שלום לי, מומלץ לך לקחת את הילד לבדיקתו/ה של רופא/ה נוסף/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות