תופעות לוואי חצבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/04/2008 | 14:20 | מאת: מיטל

שלום דוקטור אני נכחתי במיון דנה בזמן שהיה שם חולה חצבת ולכן המליצו לי להתחסן.קיבלתי MMR ולאחר כ-4 ימים ממועד קבלת החיסון וכששה ימים ממועד הביקור במיון התפשטה לי פריחה בקרקפת וברגליים.פריחה כמו עקיצות יתוש די גדולות.כמו כן לאחר יומיים התנפחו לי הפנים ליד האוזניים וכן המצח. האם אלו תופעות לוואי אופניות לחיסון?כמה חודשים עליי לשמור מלהכנס להריון בתקופה זו?האם אני מדבקת? תודה

שלום מיטל, קשה לי לאמר לך האם הסימפטומים שציינת הם תופעת לוואי של החיסון המשולש שאותו קיבלת 4 ימים קודם לכן, או בעיה אחרת. המלצתי לך- לדווח על הבעיה ללשכת הבריאות המחוזית (או למקום למרפאה שבה חוסנת), ולהיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות