חיידק Escherichia coli בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/04/2008 | 18:21 | מאת: ויקטוריה

escherichia coli חיידק זה בדרכי השתן האם הוא מדבק או יכול לעבור במשגל לבן זוגי? קבלתי מהרופא אנטי ביוטיקה אך זה אינו עוזר בינתיים עברו כבר חודשיים. האם ידוע על תרופה נגד חיידק זה גם באם אינו בסל. בתודה למפרע

03/04/2008 | 18:41 | מאת: ויקטוריה

שכחתי לציין שבשעת יחסי-מין מופיע גם כאב, עשיתי אולטרהסאונד והכל בסדר. אני בת 60 ובדרך כלל בריאה ביותר ועוסקת בספורט. אחת התרופות שקבלתי ולא עזרה היה זינת 500

שלום ויקוטוריה, זיהום בדרכי השתן בנשים נגרם, בדרך כלל, ע"י חיידקים הנמצאים בנרתיק וחודרים דרך השופכה לכיס השתן. לעיתים יחסי מין מקילים על החדירה הזאת אך אין מדובר ב"מחלת מין" (דהיינו לא מדובר בחיידק שעובר מבן הזוג אלייך). החיידק Escherichia coli הוא הגורם השכיח ביותר לזיהום כזה, והטיפול בו מורכב משתיה מרובה + אנטיביוטיקה מ ת א י מ ה (דהיינו כזו שאליה הוא רגיש ע"פ דיווח המעבדה). הרבה בריאות אפי

20/06/2012 | 00:59 | מאת: ayala

17/11/2019 | 07:52 | מאת: גנט גליציאן

יש לי כאבי בטן בצד ימין ובבדיקת שן יש גם esb וגם escherichia גם בשתן הרופא נתן לי סדורל 2 ביום וגם לקחתי ציפרודקס 500 הצריבה בשתן אין כבר אבל כאבי בטן קיימים עדיין אשמח לתשובה

מנהל פורום מחלות זיהומיות