קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/03/2008 | 13:23 | מאת: יעל

שלום, בשנים האחרונות אני סובלת מתופעות כרוניות שלא אובחנו ברפואה הקונבנציונלית והם: חולשה, נזלת אלרגית?, גרפסים, תחושה של חום מקומי, אפטות, דלקת אוזניים וסינוסים, חשק למתוק, מערכת חיסונית לא מאוזנת... קראתי שהרפואה האלטרנטיבית משייכת סימפטומים אלו ועוד לבעיית הקנדידה המתפשטת לאיזורים אחרים בגוף ומתחילה לגרום נזקים. ושרוב הרופאים הקונבנציונליים בכלל מתכחשים לקיומה. (כמו גם רופא המשפחה שלי) אשמח לדעת מה דעתך בנושא הקנדידה?

שלום יעל, ראי את תשובתי הקודמת בנושא. מצד שני, אל תשכחי שאני קצת "משוחד" מפני שגם אני רופא "קונבנציונאלי". הרבה בריאות אפי

07/11/2009 | 07:21 | מאת: גילי

שלום לפני כמה חודשים עברתי ניתוח apr כבר כמה חודשים אני סוחבת קנדידה בתחילה טופלתי בתרופות שלא עזרו בשבועות האחרונים כמעט כל ערב יש לי חום 38 ודימום בהיר מהנרתיק לפני יומיים לקחתי flucanol האם יש מקופ לדאגה? גם הלוקוציטים גבוהים מאוד 23000 וההמוגלובין ירד ל9 מה ניתן עוד לעשות? גילי

מנהל פורום מחלות זיהומיות