אבעבועות רוח ... מספר שאלות ... אני בלחץ לגמרי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2008 | 14:27 | מאת: רונן

אמממ שלום אני רונן ואני מתגייס ממש עוד שבוע ... עוד 3 חודשים יהיה לי 19 וביום ראשון כנראה פרצה לי המחלה. יש רגעים שחום חזר תוקף אותי ואז במקום שבוא היה החום פורצת הפריחה של נקודות אדומות כמו הרפס אבל גדולות יותר . הרופא שלי מזלזל ופשוט אמר לי ... יש מצב שזה אבעבועות רוח ופשוט לא עונה יותר לטלפון כשרציתי לשאול כמה שאלות ... השאלות שלי הן ... הרופא אמר שאלה אבעבועות רוח אבל קראתי שאין פריחה על אזור הכף יש ולי יש ... ולכן אני ממש לא מבין האם יש לי אבעבועות או לא .. בנוסף כואב לי ממש הגרון ואני לא יכול לאכול ובקושי לשתות, מן תחושה כאילו הגרון סגור ויש כאב כשאני מנסה לאכול משהו . רציתי גם לשאול כמה זמן הפנים שלי יראו כ"כ רע כי ברגע זה אני פשוט מתבייש לצאת מהבית , ויש לי תחילת טירונות עוד שבוע . שאלה אחרונה בקשר לאמבטיה ... אני יודע שמקלחת רגילה מהירה ומקרר זה טוב אבל למלות אמבטיה ? כי חשבתי שזאת אחלה דרך לנוח ולהרגיע תעור אבל אמרו לי שזה יכול להיות מסוכן .. ובכלל האם יש דרך באמת לעצור תסבל ? כי התכשיר שהרופא שלי נתן לי בכלל לא עובד ורק גורם לרצון לגרד יותר ויותר (שם התכשיר תרחיץ קלמין) ... אמממ וזהו ... תודה רבה ...

26/03/2008 | 14:36 | מאת: רונן

רציתי רק לתקן ... על אזור הכף יד וגם לשאול עוד שאלה . האם זה תקני שיש שלפוחיות גם באזור איבר המין ? כי יש לי ממש על

באבעבועות רוח יכולות להיות שלפוחיות ב(כמעט)כל מקום, לרבות על אבר המין...

שלום רונן, 1. גם אני לא יכול לאמר לך בוודאות אם יש לך או אין לך אבעבועות רוח (ומתי הפריחה שלך תעבור). יחד עם זאת, אם לא חלית במחלה בעבר ולא חוסנת נגדה; ועם נפגשת לאחרונה עם חולה אבעבועות רוח; ואם יש לך סימנים אופייניים של המחלה... אז כנראה שאתה חולה באבעבועות רוח. 2. בהחלט ניתן לעשות אמבטיה בזמן שיש אבעבועות רוח, וקיימים אפילו תכשירים שאפשר למהול במי האמבטיה כדי להרגיע את הגרד. הרבה בריאות אפי

08/06/2008 | 10:23 | מאת: רונית

בני חלה באבעבועות רוח כשהיה בן חודשיים וקיבל את המחלה בצורה יחסית קשה. האם חשיפה לילד חולה באבעבועות עשויה להדביק?

מנהל פורום מחלות זיהומיות