בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/03/2008 | 20:05 | מאת: ליבי

שלום רב בבדיקות דם של בן זוגי : ALT 47 Hepatitis B Surface Ab 48 בנוסף יש לו כולסטרול וTG על גבול גבוהה לפני כ8 חודשים הוא עשה חיסון להפטטיס האם זה אומר שיש לו נודנים או שהוא חולה ? מה זה אומר תפקודי כבד גבוהים - ייתכן מצריכת אלכוהול ? או כבד שומני אודה לעזרתך

שלום ליבי, 1. לבן זוגך יש נוגדנים כנגד הפטיטיס B ברמה מספקת. 2. אין בידי נתונים היכולים לאשר או לשלול שהוא חולה בהפטיטיס B כדי לגעת זאת עליו לבצע בדיקה הקרויה HBgAg. 3. לעליה בערכי אנזימי הכבד יכולות להיות סיבות אפשריות רבות שרק חלקן זיהומיות (וצריכה מוגדלת של אלכוהול היא אחת מהן). אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא לרופא/ת משפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות