אנטיביוטיקה לפני הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/03/2008 | 22:25 | מאת: ח1

אני כרגע ביומיים אחרונים של טיפול באנטיביוטיקה מסוג צפורל, האם יש מינימום זמן רצוי בין הפקסת הטיפול באנטיביוטיקה לבין נסיון כניסה להריון ? במידה ואני כבר בהריון - מהי השפעת התרופה הנ"ל בשימוש של 7 ימים והאם קריטית?

שלום 1N, -ניתן לקבל את התרופה צפוראל גם במהלך הריון. -אינני מכיר המלצה להמתין בין סיום קורס טיפולי בתרופה זאת לבין מועד הכניסה להריון. הרבה בריאות אפי

25/09/2008 | 17:05 | מאת: מיכל

האם יש המלצה להמתין בין סיום טיפול בתרופה זינט 500 לבין מועד הכניסה להריון?

מנהל פורום מחלות זיהומיות