ורדת(שושנה) אריזיפלס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2007 | 23:26 | מאת: JOKER12

ד"ר שלום מבקש לדעת ממה נובע הזיהום הנ"ל שנקרא שושנה. האים זה מדבק והאים זה חוזר. האים התרופה לשושנה זה רק אנטיביוטיקה בלבד או שיש עוד תרופות שיכולות לעזור תודה מראש JOKER 12

שלום JOKER 12, 1. "שושנה" (CELLULITIS) נגרמת בד"כ ע"י חיידקים הנמצאים ע"פ העור שמצליחים (למשל עקב עקיצה או גרוד) לחדור לחלקו הפנימי ולגרום לזיהום. 2. זיהום זה בד"כ איננו מדבק, אך עשוי לחזור (בעיקר אם הרקע להתפתחותו- כגון פטרת בין אצבעות הרגלים- איננו מטופל במקביל) 3. הטיפול הוא אנטיביוטי (במשחה, בכדורים או בתרופות דרך הוריד בהתאם לחומרת הזיהום). הרבה בריאות אפי

08/09/2007 | 19:31 | מאת: יצחק

לד"ר הלפרין שלום, אני סובל ממחלה זיהומית שנקראת שושנה-אריזיפלס זה כבר כ3 פעמים תמיד באותה עונה יולי-אוגוסט-ספטמבר ובאותה רגל ימין אשר מגיב טוב לטיפול אנטיביוטי כ10 ימים אבל הסבל מתופעות המחלה קשים כגון:הקאות,חום גבוה כ-39,40 מ"ס ימים ,פריחה מאוד מכוערת ולא אסטטית,רגל בצקתית מאוד ועד להחלמה מלאה חולפים ימים רבים בערך כחודש.וזה מנטרל אותי לכל פעילות. השאלה שלי היא: האם נועדתי לסבול ממחלה זאת כל חיי?האם ישנו איזשהו חיסון,או טיפול אלטרנטיבי כלשהו? ואם כן אנא בבקשה תמליץ לי. מחכה לתשובתך תודה ובברכת חג שמח ושנה טובה יצחק

08/09/2007 | 19:55 | מאת: יצחק

לד"ר הלפרין שלום, אני סובל ממחלה זיהומית שנקראת שושנה-אריזיפלס זה כבר כ3 פעמים תמיד באותה עונה יולי-אוגוסט-ספטמבר ובאותה רגל ימין אשר מגיב טוב לטיפול אנטיביוטי כ10 ימים אבל הסבל מתופעות המחלה קשים כגון:הקאות,חום גבוה כ-39,40 מ"ס ימים ,פריחה מאוד מכוערת ולא אסטטית,רגל בצקתית מאוד ועד להחלמה מלאה חולפים ימים רבים בערך כחודש.וזה מנטרל אותי לכל פעילות. השאלה שלי היא: האם נועדתי לסבול ממחלה זאת כל חיי?האם ישנו איזשהו חיסון,או טיפול אלטרנטיבי כלשהו? ואם כן אנא בבקשה תמליץ לי. מחכה לתשובתך תודה ובברכת חג שמח ושנה טובה יצחק

08/09/2007 | 20:06 | מאת: יצחק

לד"ר הלפרין שלום, אני סובל ממחלה זיהומית שנקראת שושנה-אריזיפלס זה כבר כ3 פעמים תמיד באותה עונה יולי-אוגוסט-ספטמבר ובאותה רגל ימין אשר מגיב טוב לטיפול אנטיביוטי כ10 ימים אבל הסבל מתופעות המחלה קשים כגון:הקאות,חום גבוה כ-39,40 מ"ס ימים ,פריחה מאוד מכוערת ולא אסטטית,רגל בצקתית מאוד ועד להחלמה מלאה חולפים ימים רבים בערך כחודש.וזה מנטרל אותי לכל פעילות. השאלה שלי היא: האם נועדתי לסבול ממחלה זאת כל חיי?האם ישנו איזשהו חיסון,או טיפול אלטרנטיבי כלשהו? ואם כן אנא בבקשה תמליץ לי. מחכה לתשובתך תודה ובברכת חג שמח ושנה טובה יצחק

28/07/2009 | 09:46 | מאת: יעקוב

שלום לרופא אשמח מאד לקבל עוד חומר על המחלה תודה מראש

מנהל פורום מחלות זיהומיות