הפרשות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/01/2002 | 19:00 | מאת: קרן

ערב טוב. שמי קרן והייתי מאוד שמחה לקבל תשובה לבעיה שלי. אני בת 16 ואני סובלת מהפרשות חזקות מהנרטיק. ההפרשות הם בצבע לבן רגיל. זה קורה לי במשך כל החודש בלי קשר למחזור החודשי. אני מתקוונת לגשת לרופא גניקולוג אבל הייתי רוצה לקבל יעוץ לפני כדי לדעת למה לחכות. אנני יודעת האם הפרטים האלו חשובים: 1. אני עדיין לא קיימתי יחסי מין 2. ומשתמשת בטמפונים במהלך המחזור החושי

שלום קרן, הפרשות (לבנות) מהנרתיק הן אינן תופעה נדירה אצל נשים צעירות, ויכולות לנבוע מסיבות רבות- בינהן מחלות מין (שאינן רלוונטיות לגביך היות ואת אינך מקיימת יחסי מין), ופטרת (CANDIDIASIS) של הנרתיק- שהיא אינה מחלת מין אלא התרבות חריגה של פטריות החיות באזור זה. אני מסכים איתך שכדי לדעת את הסיבה בוודאות יש לגשת לגניקולוג/ית שייקח/תיקח דגימה מההפרשה, ועל סמך תוצאת הבדיקה יוכל/תוכל לתת לך טיפול בהתאם (למשל- כדורים או משחה מקומית נגד פטריות- אם אמנם את סובלת מקנדידה). הרבה בריאות אפי

24/01/2002 | 19:19 | מאת: קרן

תודה על התשובה. אני לקחתי לתשומת לבי את הדברים. שיהיה לך ערב מקסים.

מנהל פורום מחלות זיהומיות