דלקת ריאות חיידקית - פנאומוקוק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/01/2006 | 16:33 | מאת: אילן

ראשית סליחה שלא הודתי לך על תשובתך המהירה בנושא הנ"ל. כפי שאתה מבין מדובר בחיילת מבסיס עובדה שמאושפזת בסורוקה במצב קשה. כרגע נמסר לנו שיש דליפה מהריאה וזה נושא שלא ברור לנו . אם תוכל להסביר כיצד זה יכול להגרם ומה עושים במקרים כאלה . שוב אודה לך מראש על תשובתך אנחנו די בלחץ מכל המצב.

שלום אילן, דליפת אוויר מהריאה לחלל המפריד בין בית החזה לבין הריאה נקראת PNEUMOTHORAX, הינה סיבוך אפשרי של דלקת ראות (בפרט אצל חולים מונשמים), נובעת מפקיעה של בועית ריאתית, ומטופלת ע"י הכנסת נקז בין צלעי לחלל הנ"ל כדי להוציא את האוויר. הרבה בריאות אפי

05/01/2006 | 13:47 | מאת: אילן

מלבד הנקז שמוציא את האויר מה עושים כדי לסגור את הנקב

מנהל פורום מחלות זיהומיות