כאבים בלתי מובנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2002 | 20:34 | מאת: דני

שלום. אני בחור בן 22. חזרתי לפני שבועיים מטיול ארוך שכלל מדינות כגון: תאילנד, ניו-זילנד,אוסטרליה ופיג'י. לפני כשבועיים החלו לי כאבים, מעין צריבה, גירוד בלתי מפסיק ותחושה ממש רגישה באזור הישבן והמותנים , דבר זה מפריע לי אף ללבוש תחתונים ולמעשה בכל פעולה ביום-יום.(יש מעט אדמומיות באזור הנ"ל אך איני בטוח שהוא לא היה לפני כן או שזו סתם תגובה של העור לחוסר הגיינה בזמן הטיול). בנוסף על כך (איני יודע אם זה קשור) היה לי שילשול ממושך (בערך חודשים אחרונים) אך הוא פסק לפני ימים אחדים. בנוסף על כך אני מרגיש מעין חולשה כללית בגוף והשרירים נתפסים לי גם כאשר איני עושה דבר (תפוס לי הצוואר והכתפיים כבר כשבוע וזה לא עובר על אף שאני מורח מישחת וולטרן ומשתדל לזוז עם הראש כמה שפחות) - אני בחור פעיל מאד שרק לעיתים נדירות סובל מכאבים. כמו כן לפני 3 ימים החלה לי מעין רגישות בראש, לא כאבי ראש אלא כל הצד השמאלי של הראש שלי כואב מבחוץ, נגיעה בשערות באזור זה כואבת ויש מעין זרמים ודקירות נקודתיות באזור זה שמעל אוזן שמאל. הייתי אצל רופא כללי אשר לקח לי בדיקות דם, שתן וצואה. הבדיקות על פי דבריו לא העלו דבר שום דבר חשוד. אנא עזרו לי למצוא את פשר הרגשתי הלא טובה. תודה מראש.

שלום דני, הסימפטומים שאתה מתאר הם רבים ומורכבים מדי מכדי שאפשר יהיה לתת לך תשובה משביעת רצון דרך האינטרנט. אם אינך מרגיש שיפור במהלך הימים הקרובים- אני ממליץ לך לגשת לאחת מ'מרפאות המטייל' הסמוכות למקום מגוריך לצורך 'תיחקור' יסודי, בדיקת רופא, וביצוע בדיקות עזר במידת הצורך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות