תחושת קוצר נשימה וקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/12/2020 | 08:08 | מאת: גל

היי, חליתי במקורונה ממש קלה. לא היה לי כלום עם הריאות, גם גידלו את זה בדיעבד אחרי שהקורונה עברה. מבחינתי זה היה וירוס דמוי שפעת כזה אבל עם כאבי בטן. אבל אני קורא תופעות לוואי של קורונה שאני קורא על ״קוצר נשימה״ לא היה לי כלום על הריאות כי לא השתעלתי כמעט ופעם הייתה לי דלקת ריאות אז אני יודע איך זה מרגיש- לא הרגשתי ככה, אבל היו דקות שהרגשתי כאילו מחניק לי, ואין לי אויר- זה לא קריטי זה קרה כמה פעמים במיוחד שהייתה לי מסכה הרגשתי שאני נחנק. זה מהקורונה? זה אומר שכן היה לי משהו עם הריאות? עכשיו עבר אבל אתה ממליץ על צילום חזה? או שלא צריך...

שלום גל, אני ממליץ על בדיקה ע"י רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

16/12/2020 | 13:51 | מאת: גל

לא מה פתאום, זה לא קריטי. עד שאני לא חולה מת אני לא הולך לרופאים. אני אדם עסוק :)

מנהל פורום מחלות זיהומיות