שרידות נגיף הקורונה על גלידה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/11/2020 | 09:39 | מאת: רותם

שלום דוקטור אתמול בערב הזמנתי משלוח של גלידה בקופסת קלקר מגלידרייה והכנסתי למקפיא כמה שעות עלי להמתין לפני אכילת הגלידה כדי לא להדבק בקורונה אם הייתה על הגלידה?

שלום רותם, סביר כי במקפיא (למשל בגלידה) עשוי חיידק ה'קורונה' לשרוד במשך שנים. מצד שני, מעולם לא שמעתי על מישהו שחלה בחיידק זה כתוצאה מאכילת גלידה שבה הוא נמצא. הרבה בריאות אפי

27/11/2020 | 14:46 | מאת: רותם

היי אני מניח שהתכוונת לנגיף ולא לחיידק? האם אתה ממליץ לחמם את הגלידה דקה במיקרו לפני האכילה או שזה לא ישמיד את הנגיף?

27/11/2020 | 14:46 | מאת: נורית

ממתי קורונה נגרמת ע"י חיידק?

אופס... פליטת קולמוס (מקלדת)

שלום רותם, אני הייתי אוכל את הגלידה כרגיל. הרבה בריאות אפי

29/11/2020 | 03:09 | מאת: דוד

מי אוכל גלידה מחוממת?

מנהל פורום מחלות זיהומיות