חוק נגד מתנגדי החיסונים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/11/2020 | 20:05 | מאת: ברק

שלום ד"ר מה דעתך על במקום לחוקק חוק חובת חיסון, לחוקק חוץ נגד מתנגדי חיסון: כלומר : שכל מי שמצהיר שיסרב להתחסן נגד קורונה - יאלץ לעמוד במילתו ולוותר על המנה שלו לאלה שכן רוצים את החיסון? כלומר שמי שיצהיר בריש גליי שהוא לא מתכוון לקחת את החיסון - נוודא שהוא באמת עומד בהבטחה שלו? ככה אוכלוסייה שבתחתית סדר העדיפויות אבל בפועל הכי זקוקה תוכל לקבל.

שלום ברק, אינני משפטן, אך נראה לי שהחוק שאתה מציע הוא בלתי ישים. הרבה בריאות אפי

01/12/2020 | 23:58 | מאת: יעל

ברק איפה ההגיון שלך? מי שלא רוצה להתחסן לא יתחסן ואז לאוכלוסיה שאתה כל כך דואג לה , יהיו הרבה מנות פנויות.. לא צריך לחתום על כלום. כל טוב

מנהל פורום מחלות זיהומיות