קוצר נשימה אחרי החלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/10/2020 | 00:00 | מאת: ליסה

שלום החלמתי מקורונה לפני חודש ועשרה ימים בזמן המחלה היה לי נזלת יבשה קשיי נשימה כתוצאה מאף סתום שיעול קל כל התסמינים חלפו כמעט האף שלי השתפר אחרי שקיבלתי תרסיס סטרואידים השיעול חלף נשאר לי קוצר נשימה כשאני במצב מנוחה אני מתקשה להביא אויר מלא דרך הפה בפעם הראשונה והשנייה לא נכנס לי אויר מלא בפעם השלישית זה מסתדר אני נושמת לרווחה רופאת המשפחה האזינה לריאות אמרה שתקין בדקה כמות חמצן בדם דרך האצבע אמרה שתקין לחץ דם גם החום תקין א.ק.ג תקין האם הריאות שלי התכווצו עקב הקורונה? האם לפנות לרופא ריאות או לחכות עוד כמה זמן אולי המצב ישתפר? גם כשמחלימים אפשר לסבול עוד מתסמינים ?

שלום ליסה, את היא זאת שצריכה להחליט האם לחכות עוד כמה זמן עד שהמצב אולי יסתדר או לפנות כבר עכשיו לרופא ריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות