נשיכה נשיכה נשיכה עזרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/10/2020 | 18:54 | מאת: תודה

נשך אותי לפני שבועיים כלב של קרובי משפחה ביד נשיכה קטנה קצת עמוקה ומדממת חבשתי מרחתי יוד ועבר לי פתאום התוודעתי בגוגל למחלת הכלבת שלא ידעתי על קיומה ונכנסתי לפאניקה מאיפה אני יןדע שלא חטפתי כלבת? עבר שבועיים מהנשיכה, הכלב הוא כלב משפחתי שגר כול חיו בתל אביב ומחוסן (גם נגד כלבת) עבר שבועיים והכלב בסדר גמור ובריא, הבנתי שזה סימן טוב? גם אני מרגיש פיקס בבקשה אני בפאניקה כול הרגעה תעזור

שלום, אכן, העובדה שהכלב שנשך אותך לפני שבועיים הינו מחוסן כנגד כלבת מצד אחד ובריא כיום מצד שני הופכת את האפשרות שהוא היה נגוע בכלבת בזמן הנשיכה לבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

26/10/2020 | 23:58 | מאת: שאלה נוספת

אילו היית ננשך על ידי כלב של המשפחה שלך שגם מחוסן נגד כלבת וגם אתה מכיר את ההיסטוריה שלו האם היית רץ להתחסן נגד כלבת ליתר ביטחון? אני בלחץ של האם כדאי לעשות את זה מייד

שלום, אם אירוע כמו זה המתואר בשאלתך היה קורה לי לא הייתי רץ להתחסן כנגד כלבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות