עשן סיגריות אל מול קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2020 | 20:30 | מאת: איתי

שלום ד"ר בדירה מתחתיי מתגוררים שכנים שהם מחששת סיגריות. לפיכך אנו חיים כבר מספר שנים עם חלונות סגורים. כעת בשל הקורונה ושגר איתנו אבי שבקבוצת סיכון עקב ההמלצה על חלל מאוורר אנחנו פותחים את החלונות. כתוצאה מכך ריח הסיגריות של השכנים חודר לדירתנו. האם מלבד הגועל יש כאן סכנה בריאותית או שזה מספיק רחוק כדי לא להחשב כעישון פסיבי למי שנמצא בתוך הדירה? תודה

שלום איתי, 1. הדבקה ב'קורונה' במהלך הסיטואציה המתוארת בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. 2. את שאלתך בנוגע לסכנת העישון הפסיבי בסיטואציה זו אני ממליץ לך להפנות לפורום של מומחה/ית במחלות ריאה (פולמונולוג/ית). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות