בדיקת שתן מחלות מין בדיקה תקינה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/10/2020 | 14:06 | מאת: בר

שלום דר', עשיתי בדיקת שתן לחיידק האוראופלסמה. בקופת חולים, בתוך הסל. ביום חמישי. קיבלתי תשובה שזה שלילי ביום ראשון אחרי הצהריים. לפני חודשיים עשיתי את אותה בדיקה ויצאו אותם תוצאות בדיוק אבל מאז היה קיים חשש שנדבקתי בחיידק ולכן חזרתי על הבדיקה. אולם אז לקח לתוצאות שבוע + להגיע. וכעת לקח להם 4 ימים. האם זה זמן מספק בשביל לקבוע אם יש חיידק? נראה לי מוזר שהתוצאות הגיעו כל כך מהר. האם יש מקום לדאגה שאולי הם לא בדקו כמו שצריך? או השתמשו בתוצאות הבדיקה הקודמת? בתודה מראש,

שלום בר, ארבעה ימים זה יותר מזמן מספיק לביצוע בדיקת שתן ל'אוראהפלזמה'. הרבה בריאות אפי

19/10/2020 | 19:36 | מאת: בר

תודה רבה על התשובה, רק להיות בטוחה, אם עשיתי את הבדיקה ביום חמישי בצהריים, והתקבלה תשובה ביום ראשון אחרי הצהריים,(כי אולי אפשר לחשב את זה כ3 ימים?) זה מספיק זמן לביצוע בדיקת שתן לאוראופלזמה? בתודה מראש,

זה מספיק זמן

19/10/2020 | 22:29 | מאת: בר

תודה רבה, שאלה נוספת, 3-4 ימים זה מספיק זמן גם לבדיקת שאר החידקים שכלולים בבדיקת שתן הpcr ? שהם כלמידיה וזיבה תודה רבה

כן

מנהל פורום מחלות זיהומיות