שאלה לגבי עליית חום גוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/10/2020 | 11:48 | מאת: טליה

ד"ר שלום, בימים האחרונים אני סובלת מחולשה. עשיתי בדיקת קורונה אתמול ויצאה שלילית. הבוקר מדדתי חום ויצא 37.1 כשלרוב חום גופי הרגיל הוא 36.4. האם זה נחשב לחום? תודה

שלום טליה, כל עלייה בטמפרטורת הגוף מעל למקובל אצל האדם שאצלו היא נמדדה יכולה להיחשב כחום. הרבה בריאות אפי

14/10/2020 | 17:58 | מאת: טליה

גם של חצי מעלה? תודה

שלום טליה, כ ל עלייה בטמפרטורת הגוף מעל למקובל אצל האדם שאצלו היא נמדדה יכולה להיחשב כחום. הרבה בריאות אפי

15/10/2020 | 16:00 | מאת: יעל

טליה, יש קורונה בלי חום!!!! לאחותי היה והיא גם כמוך טמפרטורת גוף נמוכה ואימי טענה כל הזמן 37.5 חום... מבחינת הרפואה או הקורונה הם קוראים לחום מעל 38, חום ואז בד"כ המחלה גם יותר קשה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות