תוצאות של בדיקת עגבת אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/09/2020 | 14:39 | מאת: אבי

שלום עשיתי בדיקה לעגבת לפני תשעה חודשים והתוצאה הייתה חיובית ה tpha חיובי Treponema pallid-35.4 RPR titer 1:8 קיבלתי אז טיפול זריקות פונצלין והתסמינים של המחלה עברו עשיתי עוד פעם בדיקה שזה לאחר תשעה חודשים והתוצאה יצאה ככה TPHA -חיובי 20.9 וה RPR -nigative האם זה אומר שהלחמתי מהמחלה?מה ההבדל בין התשובה של הבדיקה הראשונה לבין התוצאות של הבדיקה האחרונה

שלום אבי, לפי התוצאות שקיבלת לאחרונה (RPR שלילי) נראה שהחלמת מהמחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות