מסכה כירורגית לעומת מסכת N95

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/09/2020 | 15:23 | מאת: ריקרדו

שלום ד"ר האם יש הבדל ביעילות של מסכה כירורגית לעומת מסכת N95 בהגנה על הסביבה? אני יודע ש N95 אמורה להגן על העוטה בצורה טובה יותר ולחסוך העברת הנגיף אליו. אך האם מבחינת העברת הנגיף אם עוטה המסכה הוא הנשא, כלפי סביבתו, יש הבדל ביעילות בין המסכות?

שלום ריקרדו, אינני מכיר מחקר שהשווה את היעילות של שתי המסכות מבחינת ההגנה על הסביבה. הרבה בריאות אפי

24/09/2020 | 16:37 | מאת: ריקרדו

תודה על תשובתך מהי דעתך האישית בעניין, לו היית צריך להעריך?

שלום ריקדו, דעתי האישית היא שאין הבדל גדול בין השתיים. הרבה בריאות אפי

24/09/2020 | 22:32 | מאת: יעל

במכון ויצמן " דוידסון" יש מלא מאמרים על קורונה פשוטים לעם/ לקהל. בתחילת הקורונה היה מאמר על זה. ולא נמצא הבדל.

מנהל פורום מחלות זיהומיות