לגבי קורונה- דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2020 | 12:06 | מאת: אור

שלום, אחי נמצא בפנימיה לבעלי מוגבלויות לפני כשבועיים התגלה כחיובי (ללא תסחמינים בכל הזמן הזה) לאחר שהיתה במקום עובדת שכנראה היתה מאומתת. הכניסו אותו ועוד בחור שנמצא חיובי לחדר אחד לבידוד. מאז עושה בדיקות שיוצאות חיובי גבולי. היום גיליתי שהתגלו עוד בחורים חיוביים וגם הן הוכנסו לבידוד לאותו חדר שבו שוהה אחי עם המאומת שהתגלה יחד איתו. השאלה שלי היא כזאת- האם זה עלול לסכן את אחי עוד יותר ? האם זה יאריך לו את זמן הבידוד? האם הוא עלול "להידבק" יותר מהמאומתים החדשים שהוכנסו לחדרו אם יש להם תסמינים?מהבירור שערכתי עם הפנימיה יש להם מי שמטפל בנושא הקורונה ונאמר להם שאין סיכון. אני עדיין חוששת. אשמח לתשובה. ובנוסף, האם אחרי שבועיים הגיוני שימשיך לצאת חיובי גבולי? ומתי יוכל לצאת מהבידוד?

שלום אור, 1. הכנסתם של חולי 'קורונה' נוספים לחדר שבו נמצא אחיך (שהוא כבר חולה קורונה מאומת) לא אמורה לסכן אותו ו/או להאריך את משך הבידוד שלו. 2. לאחר כשבועיים חולים עשויים עדיין לצאת "חיוביים גבוליים" בבדיקות. 3. תוכלי לברר מתי הוא יוכל לצאת מהבידוד במוקד הארצי בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות